سومین روز از جشنواره نیز با شور و هیجان خوبی از مخاطبان برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، سومین روز جشنواره، برای اهالی رسانه، منتقدان و هنرمندان، روز فیلمهای پرزرق و برق بود. در این روز، پرونده باز است، چراغ نمایش سینمای رسانه را روشن کرد که صرف نام کیومرث پوراحمد، خود اصلیترین دلیل برای استقبال است. سرهنگ ثریا نیز پیش از آغاز جشنواره، سروصدای بسیاری به راه انداخته بود و خیلیها کنجکاو بودند تا این فیلم را تماشا کنند و عطرآلود هم به دلیل حضور هادی مقدمدوست، یکی از آثار مهم این دوره جشنواره محسوب میشد.
اما بیانصافی است اگر روز سوم جشنواره را روز سرهنگ ثریا عنوان نکنیم. فیلمی که از روی یک داستان واقعی ساخته شده و برخی از شخصیتهای حقیقی آن، در پردیس ملت حضور یافته و به تماشای فیلم نشستند. البته خانم ثریا عبداللهی، سوژه بسیاری از عکاسان و رسانهها بود. خانم عبداللهی پس از تماشای فیلم، بسیار بیقرار شد و در راهروی پردیس ملت، روی زمین نشست و با صدایی بلند، از دغدغهها و دلتنگیهای خود گفت.
در این روز همچنین چند نفر از مادران فرزندانی که هماکنون در آلبانی و در اسارت گروهک منافقین به سر میبرند نیز حضور داشتند. البته که حضور چند نفر از توابین که از گروهک منافقین جدا شده بودند نیز به سوژه رسانهها تبدیل شد. این مجموعه مهمان برای فیلم سرهنگ ثریا، سبب شد تا سومین رو جشنواره، بیشتر حول این محور خبررسانی داشته باشد.
البته نخستین ساخته لیلی عاج، در سالن هم حسابی درخشید و مخاطبان، یکی از طولانیترین تشویقهای این دوره را برای این فیلم ارزانی داشتند که نشان از ارتباط گرفتن با فیلم دارد.
در این روز، یک چهره دیگر نیز سوژه رسانهها شد. مصطفی زمانی که نقش اصلی فیلم عطرآلود را ایفا کرده بود، در این روز به پردیس ملت رفت و در نشست پرسش و پاسخ این فیلم شرکت کرد که این حضور، با استقبال بسیارخوبی از سوی رسانهها مواجه شد.
البته نشست فیلم پوراحمد نیز خالی از شور نبود. برای این فیلم، بازیگران تینایجری که نقش اصلی را بازی میکردند، در پردیس ملت حضور یافته و خیلی ساده، به سوالات خبرنگاران پاسخ میدادند. این بازیگران که گویا از این میزان استقبال رضایت داشتند، تا ساعات پایانی روز سوم، در پردیس ملت ماندند و به تقریبا تمام درخواستهای گفتوگو، پاسخ مثبت دادند.
به دلیل حضور این چهرهها در پردیس ملت، ترافیک بسیاری در راهروها و علیالخصوص سالن نشست پرسش و پاسخ ایجاد شد که البته قابل پیشبینی بود.
البته روز سوم، یک اتفاق جنبی مهم نیز داشت و آن، رونمایی از نمایشگاه ۱+۴۰ بود. در این نمایشگاه، پوستر تمامی ادوار جشنواره به نمایش گذاشته شده است که طی روزهای آینده نیز در دسترس علاقمندان خواهد بود. همچنین قرار است از کتاب این رویداد نیز در روزهای پایانی جشنواره رونمایی شود.
در این نمایشگاه، نقاشزاده، دبیر جشنواره سال گذشته نیز مجتبی امینی را همراهی میکرد. اما این نمایشگاه، فارغ از تمام جذابیتهای خود، یک جذابیت دیگر نیز برای اصحاب رسانه داشت چرا که آنها موفق شدند تقریبا تمامی سوالات خود را از دبیر جشنواره بپرسند. از موج انصراف کارگردانان بخش بینالملل گرفته تا ویژگیهای این دوره جشنواره فجر و شکل حمایت جشنواره از فیلمسازان جوان. گونهای نشست خبری که به صورت ایستاده و توسط رسانههای مختلف در حاشیه رونمایی از نمایشگاه ۱+۴۰ برگزار شد و بازتابهای بسیاری در رسانهها پیدا کرد.
از سینماهای مردمی نیز اخبار خوبی به گوش میرسد. کت چرمی، نخستین فیلم جشنواره این دوره است که اعلام شد به سانس فوقالعاده رسیده است. البته که باید طی روزهای آینده منتظر افزایش سانسهای فوقالعاده برای چند فیلم دیگر نیز بمانیم.
در برج میلاد نیز ازدحام بسیاری شکل گرفته است. در روز سوم برج میلاد نیز سرهنگ ثریا، بیشترین میزان مخاطب را به خود اختصاص داد و حتی برخی چهرههای سیاسی و دولتی نیز در این مکان به تماشای این فیلم نشستند. ازجمله این چهرهها، خانم انسیه خزعلی؛ معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور بود که تحتتاثیر این فیلم قرار گرفت و پس از بیرون آمدن از سالن، دقایقی را به گفتوگو با رسانهها پرداخت.
مجتبی امینی؛ دبیر جشنواره نیز گویی تقسیمکار کرده است. امینی در طول روز در پردیس ملت حضور دارد و در ساعات پایانی شب و هنگامی که فعالیت پردیس ملت به اتمام میرسد، به برج میلاد میآید و از غرفههای بخش بازار که در مرحله نهاییشدن است، بازدید به عمل میآورد. امینی همچنین خیلی صمیمی در لابی برج، با مدعوین سخن گفته و به سوالات آنها پاسخ میدهد.
وضعیت اینترنت و پارکینگ، دو موردی است که حالا در روز سوم جشنواره به ثبات خوبی رسیده و از حجم نارضایتی روز نخست آن کاسته شده است. میتوان ادعا کرد که جشنواره اکنون روی ریل ثابتی قرار گرفته و بهخوبی برنامههایش را به جلو پیش میبرد.