جایگاه زن، مادر و خانواده و نقش بیبدیل آنها در شکل گیری، توانمندسازی و قوام و دوام جوامع در طول تاریخ برجسته و انکارناشدنی است.
به گزارش روابط عمومی جشنواره بینالمللی فیلم کوثر، در جهان پرآشوب امروز نیز، که جریان استحماری شخصیت زن با تفکر سرمایهداری به عنوان گفتمان غالب جامعه غربی در حال گسترش است، بررسی، واکاوی و روایت نقش زن در زیست مدرن از طریق فرآیندهای رسانه ای مدرن از جمله سینما ضرورتی مهم تلقی میشود.
زن به عنوان تکیهگاه بزرگ و یگانه خانواده حضور و وجودی حیاتی در تکوین، استحکام و ایستادگی جوامع و تربیت نسلهای تازه ایفا میکند که باید آن را ارج نهاد و به بالندگی و شکوفایی آن کمک کرد.
در حوزه تمدنی جهان اسلام این نقش آنچنان، پرقدرت، گرانمایه و قوارهمند تعریف شده است که باید آن را الگویی بدیع از نقش و حضور زنان تمدنساز در حوزههای مختلف دانست.
بیگمان، جشنواره فیلم کوثر با نگاه روایتگری و جستجوگرانه به زندگی زنان ایثارگر مقاوم در سینمای ایران و حوزه مقاومت پنجرهای تازه به این افق گشوده است.
این رویداد ارزشمند از آنجا که میکوشد به نقش زنان و معرفی ظرفیتهای موجود جامعه هنری جهت کاهش آسیبهای اجتماعی به ویژه تهاجم نرم دشمن بپردازد، در زمانه کنونی یک ضرورت فرهنگی و هنری محسوب میشود.
با این چشم انداز، باید گفت از آنجا که جشنواره فیلم کوثر به موضوعات بنیادینی چون سبک زندگی ایرانی اسلامی و پوشش الگوی زنان ایثارگر انقلاب و جبهه مقاومت پرداخته و نقش آنان را در عرصههای مختلف علمی، اجتماعی و سیاسی در برهههای گوناگون مورد واکاوی قرار میدهد، میتواند منشا تحولات و اثرات بسیاری در این زمینه باشد.
جشنواره فیلم کوثر با اهداف و چشم اندازهای گوناگونی که برای خود تعریف کرده، فصل تازهای از روایتگری زنان در جبهه مقاومت و انقلاب اسلامی گشوده است که باید آن را قدر دانست و در جهت غنیسازی آن اهتمام ورزید.