دیدار رئیس سازمان سینمایی با نیکیتا میخایلکوف؛

تمجید کارگردان روس از سینمای ایران و مجید مجیدی

تمجید کارگردان روس از سینمای ایران و مجید مجیدی
رئیس سازمان سینمایی در دیدار با نیکیتا میخایلکوف، کارگردان سرشناس روس و رئیس آکادمی علوم سینمایی اوراسیا، با اشاره به سابقه دیرین فرهنگی و تاریخی و همکاری‌های سینمایی بر گسترش همکاری‌های سینمایی بین دو کشور تأکید کرد و اقدام وی بر ارائه طرح آکادمی اوراسیا را ستود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، میخایلکوف در این نشست، با تمجید از سینمای ایران، یکی از اهداف اصلی تأسیس آکادمی علوم سینمایی اوراسیا را توجه به گونه‌های مختلف سینمایی از جمله سینمای ایران دانست و گفت: اگرچه سینمای ایران از نظر بودجه با تولیدات هالیوودی قابل مقایسه نیست، اما از نظر عمق معنایی و انسانی، بسیار چشمگیرتر است.
رئیس آکادمی علوم سینمایی اوراسیا که سابقه دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را نیز در کارنامه دارد، با اشاره به آشنایی عمیق خود با آثار مجید مجیدی، او را یکی از بهترین فیلمسازان جهان خواند و افزود: متأسفانه ساختار یکجانبه رسانه‌های غربی باعث شده است که استعدادی همانند مجیدی آنگونه که شایسته‌اش است، دیده نشود. 
وی با اشاره به فیلم‌های کم‌بودجه اما پرمعنای مجیدی، تأکید کرد: همیشه پول مسئله نیست. مجیدی ثابت کرده که حتی با منابع محدود می‌توان آثار درخشان خلق کرد. البته حتی وقتی او یک پروژه عظیم مانند زندگی پیامبر اسلام را ساخت، این کار را به بهترین شکل ممکن انجام داد. 
در این دیدار، راهبردها و پیشنهادهای ایران برای توسعه فعالیت‌های آکادمی علوم سینمایی اوراسیا مطرح شد که با استقبال میخایلکوف مواجه شد. 
رئیس آکادمی علوم  سینمایی اوراسیا ابراز تمایل کرد که به ایران سفر کند تا زمینه‌های همکاری مشترک سینمایی بین دو کشور بیش‌ از پیش تقویت شود. 
رائد فریدزاده در این دیدار بر اقدام های موثر در راستای تحکیم روابط فرهنگی و سینمایی ایران و روسیه تاکید و اظهار امیدواری کرد تا در آینده نزدیک  همکاری‌های مشترک فیلمسازان دو کشور در قالب تولیدات بین‌المللی گسترش یابد. 

سفر

در این دیدار که در بنیاد فرهنگی روسیه  انجام شد علیرضا اسماعیلی معاون توسعه و مطالعات سینمایی، محمد طیب مدیرکل جشنواره‌ها و همکاری‌های بین‌الملل و بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوان ایران رئیس سازمان سینمایی را همراهی کردند.
پنج شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۷:۳۸
کد خبر : ۵,۸۰۹
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید