نشست تخصصی «هوش مصنوعی در پس تولید» با حضور علیرضا ربیعمقدم، کارگردان و پژوهشگر حوزه سینما و فناوری، در دفتر انجمن سینمای جوانان اراک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، در این نشست، کاربردهای نوین هوش مصنوعی در مراحل پس تولید فیلم کوتاه بررسی و هنرمندان به مشارکت در پویش فیلمسازی «وطن به روایت من» ترغیب شدند.
علیرضا ربیعمقدم با ارائه مطالبی پیرامون کاربردهای هوش مصنوعی در فرآیندهای مختلف پس تولید فیلم کوتاه از جمله شخصیسازی کاراکتر، کامپوزیت جلوههای ویژه خلاقمحور، بازسازی پلانها و لوکیشنهای ناقص یا غیرقابل دسترس، ساخت صدای کاراکترهای حقیقی، اصلاح و پالایش صدای ضبط شده، تغییر چهره بازیگران و بازسازی چهرههای تاریخی، طراحی صحنه دیجیتال، ترمیم فیلم، طراحی پوستر، ساخت تیزر و تریلر و اقلام تبلیغاتی، همچنین ساخت موسیقی و صداگذاری فیلم، به تفصیل صحبت کرد.
وی در ادامه با نمایش فیلمهای «رویای هفت اقلیم» و «بازسازی یک صحنه به خصوص» و شرح جزئیات فنی و شیوه ساخت این آثار، شرکتکنندگان را به استفاده از هوش مصنوعی در فیلمسازی و حضور در پویش فیلمسازی «وطن به روایت من» تشویق کرد.
علیرضا ربیعمقدم پیش از این در مجموعه نشستهای چهلمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، نشستی با عنوان «فیلمسازی با هوش مصنوعی» و در سال ۱۴۰۲ در جشنواره فیلم فجر اراک نیز نشستی با عنوان «هوش مصنوعی در سینما» برگزار کرده است. همچنین وی در فروردین ۱۴۰۲، نخستین فیلم کوتاه هوش مصنوعی ایران با عنوان «رویای هفت اقلیم» را کارگردانی کرده است.
در پایان، مدیر انجمن سینمای جوانان استان مرکزی، از فیلمسازان حاضر در این نشست دعوت کرد تا در پویش فیلمسازی «وطن به روایت من» با موضوعات داستانی، مستند، پویانمایی و هوش مصنوعی شرکت کنند.