سینما، راوی زخم‌های جنگ؛ جشنواره کودک و نوجوان به نام شهدای میناب مزین خواهد شد

سینما، راوی زخم‌های جنگ؛ جشنواره کودک و نوجوان به نام شهدای میناب مزین خواهد شد
رئیس سازمان سینمایی گفت: اتفاق تلخ مدرسه شجره طیبه در میناب که در حوزه کودکان و نوجوانان رخ داد، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، رائد فریدزاده در حاشیه بازدید از رویداد مشق ناتمام با تجلیل از تلاش هنرمندان برای به تصویر کشیدن جنایت‌های جنگ در دل بحران گفت: سایه جنگ هنوز بر سر ملت ایران سنگینی می‌کند و زخم‌های عمیق وارد شده بر روح و روان جامعه، نیازمند یادآوری و ثبت برای نسل‌های آینده است. هنر سینما می‌تواند پل ارتباطی میان نسل‌ها باشد تا فجایع تلخ از حافظه تاریخی محو نشود.

وی با اشاره به شرایط پرتلاطم یک سال اخیر و وقوع چندین جنگ خونین، از جمله جنگ ۱۲روزه و نبرد رمضان، بر لزوم بازتاب این رویداد‌ها در آثار هنری تأکید کرد.

رئیس سازمان سینمایی افزود: جشنواره کودک و نوجوان امسال با الهام از وقایع سال گذشته قطعا رنگ و بوی متفاوتی خواهد داشت همچون جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان و شهادت رهبر شهید همچنین فاجعه تلخ مدرسه شجره طیبه در میناب که در حوزه کودکان و نوجوانان رخ داد، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و جشنواره امسال به نام این عزیزان مزین خواهد شد.

  الهام قبادی 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

شنبه ۳ اَمرداد ۱۴۰۵ ۰۹:۴۹
کد خبر : ۶,۶۶۹
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید